Pekař (Brno)
UPEČEME TO SPOLU?
Znáte přísloví Upekli to mezi sebou? Plán máme i my v Globusu! Pečeme čerstvé výrobky ve velkém, a tak bychom na pozici pekaře, rádi našli nadšence vyučené v oboru.
PROČ TO UPÉCT PRÁVĚ S NÁMI
Za víkendy a svátky vám připlatíme, jsme féroví. Dbáme na poctivost - těsto zaděláme, necháme vykynout, ručně zpracujeme a upečeme. Držíme se tradičních postupů, ve kterých vás rádi zaučíme, věnujeme čas individuální péči. Pro zdokonalení vaší práce je připraveno moderní vybavení, se kterým vám pečení půjde jako po másle. Kromě stálé mzdy vám na účet přistane bonusová 13. mzda, umíme ocenit vaši poctivou práci.
Chtěli byste být tím, kdo zpříjemňuje ráno a den všem zákazníkům? Pracujete rukama i srdcem a pekařina vám voní? Naše dveře jsou otevřené zběhlým pekařům i těm, kteří s tímto řemeslem teprve začínají a sbírají zkušenosti.
Férová mzda a řada dalších benefitů
- smlouva na dobu neurčitou
- 13. mzda 29 200,-
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- po 3 letech 25 dní dovolené
- stabilizační kvartální odměna až 4 %
Mzda je uvedená po zkušební době vč. průměrných příplatků za práci o víkendech, příspěvku na údržbu pracovních oděvů a příspěvku na stravování (za 20 odpracovaných směn).
Chcete péct s námi? Kontaktujte nás, prosím:
Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.
Vyplnit online formulář
Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.
Ozvěte se napřímo
Jak probíhá výběrové řízení?
Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.
Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.
Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.
Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.
Co se u nás děje
Globus je pro mě korektní zaměstnavatel
Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.
Po práci trénuju basketbalové talenty
Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí
Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...