Cukrář (Praha - Zličín)

  Pekařství  Praha - Zličín  37,600 Kč/měsíc

PRACUJTE TAM, KDE dáváme rovné příležitosti všem, bez předsudků.

Naše pekařství je opravdové s opravdovou cukrárnou, kde vyrábíme tradiční Sacher a k výrobě dortů používáme pravou šlehačku.

Hodili by se nám

Cukráři, kteří umí vyrábět zákusky všeho druhu včetně špiček, větrníků a samozřejmě dortů (většinou se šlehačkovým základem).

Co vás čeká

Vstávání brzy ráno, ale za to budete dříve odcházet domů. Nebudete používat žádnou chemii, pouze přírodní ingredience. Snažíme se cukrařinu dělat tak, jak se dělat má.


Férová mzda a řada dalších benefitů

  • smlouva na dobu neurčitou
  • 13. mzda 33 200,-
  • příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
  • příspěvek na stravování 100,- / den
  • celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
  • po 3 letech 25 dní dovolené
  • stabilizační kvartální odměna až 4 %

Mzda je uvedená po zkušební době vč. průměrných příplatků za práci o víkendech, příspěvku na údržbu pracovních oděvů a příspěvku na stravování (za 20 odpracovaných směn).

Chcete péct s námi? Kontaktujte nás, prosím:

Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.

Vyplnit online formulář

Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.

Ozvěte se napřímo

Miroslava Pocnerová
Personální a mzdové oddělení

Jak probíhá výběrové řízení?

1

Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.

2

Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.

3

Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.

4

Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.

Co se u nás děje

Začtěte se do příběhů ze zákulisí Globusu.

Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.

Číst dále3 minut čtení
Po práci trénuju basketbalové talenty

Po práci trénuju basketbalové talenty

Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...

Číst dále1 minut čtení
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...

Číst dále2 minut čtení